e-chopper

De P&P e-chopper is een nieuw fenomeen. Deze chopper-achtige scooter is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 45 km, door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) opstappen en wegrijden.

Deze super trendy elektrische (snor) scooter, door zijn opvallende groene sparborden, brede banden en zijn hoge stuur is het een zeer opvallende verschijning met een zeer stoer uiterlijk! Op deze e-chopper mag zonder helm gereden worden, maar wel met een geldig rijbewijs.

De P&P e-chopper heeft een geveerde voorvork en een breed comfortabel zadel, standaard is er op de e-chopper een telefoon houder gemonteerd hierdoor is bijv. een route volgen op je telefoon eenvoudig.

vanaf onze eigen opstap locaties hebben we diverse leuke routes ook is het mogelijk om de e-chopper (Solexen en tandems) op uw gewenste locatie te bezorgen.

kunt u deze video niet bekijken: klik hier voor youtube

Het is mogelijk om de P&P e-chopper te voorzien van diverse kinderzitjes, zo kunnen ook de kleinere rijders mee genieten. De combinatie van het huren van zowel e-choppers, solexen en tandenspartamets is mogelijk.

Direct reserveren: