Routes

Startpunt

Vanaf ons startpunt te Heinkenszand hebben wij diverse routes door ”de Zak” van Zuid-Beveland, onze routes zijn gebaseerd op ”knooppunten” dit zijn de nummer op de onderstaande voorbeeld route deze knooppunten staan overal duidelijk aangegeven, zo is het rijden van de route een gemakkelijke opgave. Wilt u zelf een route samenstellen vanaf uw eigen startpunt, wij helpen u graag om u de mooiste stuken van Zeeland te ontdekken.

Onderstaand is een voorbeeld van één van onze routes, met deze route rijd je langs al het moois wat Zuid-Beveland te bieden heeft.voorbeeld route

 

Zuid-Beveland

Zuid-Beveland is een schiereiland in het midden van de Nederlandse provincie Zeeland en ligt tussen de Oosterschelde en de Westerschelde.  Door opeenvolgende periodes van landwinning en overstromingen kenmerkt het grootste deel van Zuid-Beveland zich door dijken rond polders

De Zak van Zuid-Beveland – een groot fruitteeltgebied (met name zwarte bessen, appels en peren), geheel gelegen in de gemeente Borsele. Vooral in de lente  erg geliefd vanwege de bloeiende fruitbomen. Bovendien is het gebied erg in trek vanwege zijn kleinschalige landschap waarbij kleine landbouwpercelen omringd worden door dijken en meidoornhagen.

Routes

Met onze routes rijd je door en langs al het moois wat Zuid-Beveland te bieden heeft,  uiteraard is er bij deze routes voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje onderweg! In combinatie met onze horeca partners kunnen we u ook een volledig arrangement aanbieden.

GPS systemen

Bent u niet zoon ster in kaart lezen en zijn de straatnaambordjes voor u onvindbaar. Wij bieden u hier graag een oplossing. Met onze GPS systemen kunt u zorgeloos van al het moois en lekkers op uw route genieten. Onze eigen routes zijn standaard ingeladen. Ook is het mogelijk om uw eigen route op ons GPS systeem in te laden.

Een handige website om uw eigen route samen te stellen is kan via de website: www.route.nl